Cuijkse Vrijwilligerspenning voor Wia Schoonhoven

Algemeen 65 keer gelezen

CUIJK | Wia Schoonhoven-Okken (78) is vrijdag onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Rob Poel ter gelegenheid van haar afscheid tijdens de kerstviering van de Fotoarchiefdienst Cuijk.

Mevrouw Schoonhoven is sinds 1998 vrijwilliger bij de Fotoarchiefdienst Cuijk geweest. Vanaf het begin heeft zij de financiën bijgehouden en de laatste jaren verzorgde zij alleen de kascontrole. Mevrouw Schoonhoven zorgde voor de archivering van de wijk- en dorpsbladen en zij is vele jaren gastvrouw/baliemedewerkster geweest bij de Fotoarchiefdienst. Een andere vrijwilligerstaak die zij vervulde was het scannen van de vele krantenartikelen.
Voor haar vele vrijwilligersverdiensten heeft zij in 2002 reeds een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Mevrouw Schoonhoven heeft veel goeds gedaan en veel betekend voor de gemeenschap Cuijk. Zij stak veel tijd in het vrijwilligerswerk. Dat verdient waardering en die waardering krijgt zij, want het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan haar de vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toe te kennen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant