Kliknieuws en Kliksport zijn vanaf nu responsive; de websites passen zich aan aan het scherm waarmee je de website bekijkt
Kliknieuws en Kliksport zijn vanaf nu responsive; de websites passen zich aan aan het scherm waarmee je de website bekijkt

Kliknieuws vernieuwd: wat is er veranderd?

Algemeen 1.234 keer gelezen

BOXMEER | Kliknieuws en Kliksport zijn deze week compleet vernieuwd. De oude sites waren nodig toe aan een grote opfrisbeurt. De belangrijkste verandering is dat Kliknieuws en Kliksport responsive zijn; de websites passen zich aan aan het scherm waarmee je de website bekijkt. Hieronder vind je een overzicht van alle aanpassingen.

Kliknieuws-app
De Kliknieuws-app voor Android en iOS is met de vernieuwing van de websites komen te vervallen. In plaats daarvan kun je een snelkoppeling naar de website op het beginscherm van je smartphone of tablet te zetten, waardoor je ook onderweg met één klik op de hoogte bent van het nieuws uit de regio. Bekijk de handleidingen voor AndroidiOS en Windows Phone.

Nieuws in beeld
Op de vernieuwde websites zie je meteen wat het belangrijkste nieuws in de regio is. Het heeft een prominente plek bovenaan de website. Daarbij laten we het beeld spreken. Onder het belangrijkste nieuws vind je andere uitgelichte artikelen, met daaronder de laatst toegevoegde berichten.

Lezen en delen
De berichten op Kliknieuws en Kliksport kun je gemakkelijk delen met anderen. Op de computer en tablet kun je kiezen voor Twitter, Facebook en e-mail, met de smartphone is het daarnaast mogelijk om een bericht via WhatsApp te delen.
 
Reageren
Op het vernieuwde Kliknieuws en Kliksport staat reageren op nieuwsberichten vrij. Anders dan voorheen is dat alleen via Facebook –dus niet meer anoniem onder een schuilnaam- mogelijk. Kijk voor alle regels op de pagina 'Reageren' – de link vind je bovenaan deze website.

Dossier en liveblog
In dossiers zijn alle nieuwsberichten over één onderwerp te vinden. Je herkent berichten uit een dossier aan het zwarte balkje boven de titel van een nieuwsbericht. Bij groot nieuws kan de redactie een liveblog bijhouden. Daarin worden alle gebeurtenissen over een onderwerp geplaatst.

Archief
Alle nieuwsberichten zijn per week terug te vinden in het archief. Je vindt de link boven- en onderaan de pagina.

Meest gelezen
Benieuwd naar wat andere bezoekers bezighoudt? In de kolom 'Meest gelezen' zie je berichten uit de regio die het meest zijn gelezen.

Kinderziektes
Kliknieuws en Kliksport hebben nog last van wat kinderziektes. Er wordt hard gewerkt om alle problemen te verhelpen. Kom je iets tegen? Tip de redactie: nieuws@kliknieuws.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant