Michiel Jans heeft zijn contract verlengd in Oploo. (foto: Jeff Meijs)
Michiel Jans heeft zijn contract verlengd in Oploo. (foto: Jeff Meijs)

Trainerscarroussel amateurvoetbal draait vol door

Voetbal 101 keer gelezen

OPLOO | Excellent en De Willy's hebben ook volgend seizoen dezelfde hoofdtrainer voor de groep staan als gedurende de huidige jaargang. Michiel Jans gaat na de zomer aan zijn derde seizoen beginnen in Oploo, hetzelfde geldt voor Koen van Berlicum in Wilbertoord.

In vierde klasse G gaan Excellent en trainer Michiel Jans met elkaar verder. In zijn eerste seizoen in Oploo loodste Jans zijn mannen overtuigend naar het kampioenschap in de vijfde klasse en de winst van De Maas Driehoek Sluitpost Trofee 2014-2015. Ook dit jaar gaat het crescendo op sportpark Het Domein. De promovendus staat op een keurige derde plaats en een tweede plek in de tweede periodestand.

Tevreden
De Willy's is uitermate tevreden over coach Koen van Berlicum en dus gaan beide partijen voor een derde jaargang met elkaar. Qua prestaties vallen de prestaties in Wilbertoord vooalsnog tegen (De Willy's staat elfde in klasse 5G), maar de samenwerking is goed. "Zowel bij trainer als spelersgroep en bestuur is het volste vertrouwen in een verdere samenwerking", aldus De Willy's.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant