Land van Cuijk op één lijn over Business Developer

Zakelijk 91 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Na een voorbereidingsfase van bijna een jaar kunnen de vijf gemeenten in het Land van Cuijk eindelijk op zoek naar een geschikte Business Developer die op zoek zal gaan naar bedrijven die zich willen vestigen in één van de vijf gemeenten.

"Alle gemeenten zijn eindelijk akkoord", weet de Cuijkse wethouder Maarten Jilisen. Aanvankelijk ging Grave niet akkoord, maar ook die gemeente is nu overstag. "Dat betekent dat we op zeer korte termijn een vacature uit kunnen schrijven om een geschikte Business Developer te vinden." De vijf gemeenten hebben een gezamenlijk budget van 90.000 euro (voor salaris) per jaar beschikbaar gesteld.

Samenwerken
"In de strategische visie Land van Cuijk staat de ambitie om een goed vestigingsklimaat te creëren voor zowel burgers als bedrijven. In de regio wordt al vele jaren samengewerkt op het gebied van economisch beleid. Samenwerken op dit beleidsterrein is in het Land van Cuijk onomstreden en onomkeerbaar", luidt de tekst van de notitie voor de vijf gemeenteraden in de regio. "Zeker op economische terrein zijn er geen gemeentegrenzen, aangezien goederen en personen niet alleen pendelen binnen een gemeente."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant