Wandelaars Nijmeegse Vierdaagse komen toch door centrum van Mill
Wandelaars Nijmeegse Vierdaagse komen toch door centrum van Mill

Nijmeegse Vierdaagse toch door Millse centrum

Algemeen 94 keer gelezen

MILL/NIJMEGEN | Het bestuur van de Nijmeegse Vierdaagse heeft maandag besloten de route van de 55 kilometer op de laatste dag ('Dag van Cuijk') iets aan te passen. Hierdoor komen de lopers op vrijdag 22 juli niet alleen vanaf Tongelaar, Vaardijk en Molendijk via de Karstraat door Mill, maar is er een extra lus door het Millse centrum in de route opgenomen.

Deelnemers aan de langste route van de Vierdaagse lopen namelijk ook door de Hoogstraat, Kerkstraat, Burgemeester Verstraatenlaan en Schoolstraat om zo weer de Beerseweg op te gaan richting Beers en Cuijk.
Ondertussen zijn er vertegenwoordigers van diverse partijen uit de gemeente Mill in overleg om te zien welke activiteiten er georganiseerd kunnen worden rond deze doortocht van de 100ste Vierdaagse.

'Mooi geschenk'
Burgemeester Antoine Walraven en wethouder Jos van den Boogaart (toerisme en recreatie) zijn blij met deze aanpassing. Walraven: "We zien het als een mooi geschenk aan onze gemeente. Deze aanpassing maakt de route voor iedereen aantrekkelijker." Van den Boogaart aanvullend: "Dat de route nu door het centrum van Mill loopt is leuk voor de wandelaars, voor het publiek en voor onze ondernemers. Het maakt de route meer gevarieerd."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant