Elzendaalcollege houdt informatieavonden voor ouders.
Elzendaalcollege houdt informatieavonden voor ouders.

Elzendaalcollege: informatieavonden voor ouders groep 7/8

Onderwijs 85 keer gelezen

BOXMEER/GENNEP | Wat staat mijn kind te wachten op het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit? Waar krijg ik als ouder mee te maken? De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Het Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseren de scholen informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

Deze informatieavonden zijn alleen bedoeld voor ouders. Vooraf inschrijven is niet nodig.
De informatieavond in Boxmeer is op woensdag 6 januari van 19.30 tot 21.00 uur en op donderdag 7 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Ouders krijgen informatie over extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation, de sportklas, muziek en tekenen. De informatieavond vindt plaats op de locatie Stationsweg 38. Dit gebouw is speciaal ingericht voor de onderbouwleerlingen.

Elzendaalcollege Gennep
De informatieavond in Gennep is op dinsdag 19 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Ouders krijgen informatie over havo/vwo leerjaar 1, 2 en 3, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation, het werken met een eigen laptop en de onderwijsprogramma's Rots & Water en Passies & Dromen.

Open huis
Naast de informatieavonden organiseert de school een Open huis op woensdag 27 januari in Boxmeer en op woensdag 3 februari in Gennep om basisschoolleerlingen en hun ouders te informeren over het onderwijs op het Elzendaalcollege. Kijk voor meer informatie, brochures en filmpjes op www.elzendaalcollege.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant