De huurappartementen in wijk Hofstede Elderom zijn klaar.
De huurappartementen in wijk Hofstede Elderom zijn klaar.

Mooiland levert nieuwbouw in Boxmeer op

Wonen 472 keer gelezen

BOXMEER | Alle bewoners van de nieuwe huurappartementen in wijk Hofstede Elderom hebben deze week de sleutels van hun nieuwe woning ontvangen uit handen van woningcorporatie Mooiland. Van Wanrooij bouw- en ontwikkeling uit Geffen realiseerde de woningen in opdracht van Mooiland. Alle twintig huurappartementen zijn voorzien van zonnepanelen.  

Voor ieder huurappartement zijn twee of drie zonnepanelen op het dak geplaatst. De opgewekte stroom is voor de betreffende bewoner van het appartement. Willie Jansen-Steenberg, projectleider namens Mooiland: "Tijdens de bouw is vanuit duurzaamheid gekozen om zonnepanelen te plaatsen. De opgewekte energie komt ten gunste aan de bewoners."

Hofstede Elderom
Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke deel van Boxmeer. Een frisse buurt met een gevarieerd woningaanbod waar het plezierig wonen is. Mooiland bouwt deze wijk in fases. De twintig huurappartementen, fase 4a3, zijn verdeeld over drie gebouwen. Het zijn verschillende typen woningen met diverse huurprijzen, bestemd voor iedereen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant