Afbeelding

3D: De Heykuul onbespeelbaar, Avanti'31 wint in Haps

Voetbal 27 keer gelezen

Een minuscuul klein inhaalprogramma in 3D. Een opvallende afgelasting mag de wedstrijd Vitesse'08 – Avesteyn best genoemd worden. Maar naar verluidt begaf het de drainage  van De Heykuul. Avanti'31 had een zware middag, maar deed wat er van verwacht werd: winnen. Milan Lucius werd matchwinner voor de Schijndelaren.

Trainer Lucien Roeffen was op zijn zachts gezegd verbaasd: "Ik kreeg om negen uur een telefoontje dat de wedstrijd was afgelast. Dat verbaasde me. Het zal wel, ik weet het niet. Ben vandaag met mijn gezin naar de kerstmarkt geweest. Dat was ook leuk." Joop van den Ing trainer Vitesse'08: "Het veld staat al sinds donderdag onderwater. We hebben gewacht tot vanmorgen, maar toen bleek het nog niet mogelijk. Jammer ik had graag gespeeld." Van de Ing gaat komend seizoen naar vierdeklasser VV Heijen.

Hapse Boys – Avanti'31
Het werd een magere 0-1 zege voor Avanti'31 dat op bezoek ging bij Hapse Boys. Trainer Everaerts was reëel: "We mogen niet klagen en kwamen met fases goed weg op een loodzwaar veld. Hapse Boys hanteerde veelal de lange bal daar hadden we moeite mee. Vooral in de tweede helft miste onze tegenstander een paar goede kansen. Wij gingen mee in het tempo van Hapse Boys, dat was niet goed. Toch gaan we met een goed gevoel de winterstop in." Het Schijndelse doelpunt viel al twee minuten na rust. Koen van Engeland bleef in de rust geblesseerd achter. Zijn vervanger Milan Lucius maakte zich waar door meteen na rust te scoren. Dat hij met dat doelpunt 'matchwinner' werd gaf zijn invalbeurt nog meer glans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant