Kindertheater 'Kerst op de berg' in De Weijer

Kunst en cultuur 61 keer gelezen

BOXMEER | Traditiegetrouw is Marijke van Bergen op zondag 27 december weer te zien met kindertheater 'De Pimpernel' in De Weijer. Dit jaar met de voorstelling 'Kerst op de berg'.

Het verhaal - op deze 'derde Kerstdag' - gaat over Herder Jan. Hij viert dit jaar alleen het kerstfeest met al zijn schapen boven op de berg. Dat vindt hij niet leuk. Als hij op een boomstam een potje zit te mopperen, gebeurt er opeens iets bijzonders. Herder Jan krijgt een hoofdrol in een sprookje en maakt grote avonturen mee...
Nieuwsgierig? Kom dan op zondag 27 december naar het theater van De Weijer, De Raetsingel 1 in Boxmeer. Zing en speel dan mee met de avonturen van herder Jan. De entree is 5,00 euro en het festijn begint om 14.30 uur. Meer informatie of kaarten via tel. (0485) 57 49 19 of www.deweijer.nl.

Noteer alvast...
Noteer ook alvast in uw agenda... Op zondag 3 januari is er weer 'Cultuur en Cappuccino' in De Weijer. Tijdens dit derde benefietconcert zal er een topstudent van het Conservatorium in Düsseldorf een klassiek repertoire komen spelen. De entree hiervoor is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant