Ex-playmate en DJ Mai-Lan speelt donderdag 24 december in café De Piek.
Ex-playmate en DJ Mai-Lan speelt donderdag 24 december in café De Piek.

Ex-playmate en DJ Mai-Lan treedt op bij Café De Piek

Kunst en cultuur 73 keer gelezen

BOXMEER | De Mystery Guest van 'Serious Request @ Café De Piek' op donderdag 24 december is bekend. Jazeker, niemand minder dan DJ Mai-Lan zal deze avond extra kracht komen bijzetten. Door haar energieke manier van draaien te koppelen met haar sexy performance, is Mai-Lan de toegevoegde waarde voor een gezellige avond die volledig in het teken staat van het goede doel.

Iedereen kan op donderdag 24 december, tijdens 'Serious Request @ Café de Piek', zijn of haar favoriete nummer aanvragen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel: Serious Request van 3FM. Iedere bijdrage wordt gewaardeerd. De avond begint om 20.00 uur. Oh ja, belangrijke info voor de mannen: DJ Mai-Lan is 'Playmate van het Jaar' geweest. Meer informatie op www.depiek.com.

DJ Mai-Lan
Sinds haar eerste Playmate-fotoshoot werd Mai-Lan snel een rijzende ster in de wereld van mannenblad 'Playboy'. Zelfs Hugh Hefner was onder de indruk en nodigde haar uit in zijn 'The Mansion' voor een wereldwijde fotoshoot. In de jaren die volgden, werd Mai-Lan hét gezicht van verschillende Europese Playboy- en Playmate-evenementen. Tijdens die evenementen stond ze voor het eerst achter de draaitafel. Sinds 2012 is Mai-Lan veel genodigde deejay op verschillende feesten en festivals, zoals Dance Valley, waar zij optrad met haar eigen MC. En op donderdag 24 december draait zij in café De Piek in Boxmeer.

Bijzijn is meemaken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant