Leerlingen van Chance4Dance schitterden afgelopen weekend tijdens de eindshow in Beers.
Leerlingen van Chance4Dance schitterden afgelopen weekend tijdens de eindshow in Beers.

Leerlingen Chance4Dance schitteren op eindshow in Beers

Kunst en cultuur 132 keer gelezen

BEERS | Afgelopen zondag, 20 december, heeft Dance Studio Chance4Dance voor de vierde keer haar eindshow gegeven in De Kloosterhof in Beers. Mede dankzij sponsor Atlantic Power uit Haps, stonden de leerlingen in een middag- én avondshow wederom te schitteren op het podium.

Dit jaar had eigenaresse Shanti de Koning-Manupassa gekozen voor het thema 'Musicals', waarbij elke dansgroep een choreografie had op een lied uit een musical. De stoere HipHop4Boyz lieten hun moves zien op een nummer van 'Pietje Bell', de kinderen van 2-4 jaar waren heuse 'Lion Kings' en zelfs 'Whoopi Goldberg' was te zien bij de dans van 'Sister Act'.
Zo ging de show in hoog tempo door tot en met het finalenummer waar we alle danstalenten weer op het podium zagen verschijnen om het laatste applaus in ontvangst te nemen.

Bedankt
Via deze weg bedankt Chance4Dance alle leerlingen voor hun enthousiasme en de docenten die met de leerlingen naar deze eindshow hebben toegewerkt. Tevens bedankt zij alle vrijwilligers, die op wat voor een manier dan ook, hebben geholpen om deze eindshow tot een succes te maken. Daarnaast wil Chance4Dance alle sponsoren bedanken die de eindshow in De Kloosterhof in Beers mede mogelijk gemaakt hebben.

Informatie
Lijkt het je ook leuk om te dansen, meld je gerust aan voor een gratis proefles; jong en oud is welkom! Meer informatie over Dance Studio Chance4Dance is te vinden op de website: www.chance4dance.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant