Informatiebijeenkomst in Cuijk over 'Veranderingen in de zorg'.
Informatiebijeenkomst in Cuijk over 'Veranderingen in de zorg'.

Inforbijeenkomst in Cuijk over 'Veranderingen in de zorg'

Gezondheid 170 keer gelezen

CUIJK | Het Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk houdt op woensdagavond 20 januari weer een bijeenkomst van de mantelzorggroep Cuijk. Deze keer zal Berthel Goossens van het Advies en Informatiepunt (Sociom) voorlichting geven over de veranderingen in de zorg in 2016 waar mantelzorgers mee te maken hebben.

Elke bijeenkomst is er ruimte om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast wordt er een thema behandeld. Dat kan iets informatiefs zijn, maar ook een ontspannende activiteit of een excursie. De bijeenkomsten in Cuijk vinden iedere derde woensdagavond van de maand plaats (met uitzondering van juli, augustus en november). Deze bijeenkomst vindt plaats in het dienstencentrum aan de Zwaanstraat 7 in Cuijk, van 19.30 tot 21.30 uur.

Gratis en toegankelijk
De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor alle mantelzorgers uit het Land van Cuijk. Ook mantelzorgers, die niet eerder aanwezig zijn geweest bij bijeenkomsten, zijn van harte welkom. Opgave is niet nodig.
Meer informatie via Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk, telefoon (0485) 84 67 39 of per e-mail naar: info@mantelzorglvc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant