Dankzij E-Bike4All met korting naar Senioren Beurs in Veldhoven.
Dankzij E-Bike4All met korting naar Senioren Beurs in Veldhoven.

Met E-Bike4All met korting naar Senioren Beurs in Veldhoven

Zakelijk 187 keer gelezen

CUIJK | E-Bike4All neemt deel aan de veertiende editie van de Senioren Expo in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. In samenwerking met de provinciale ouderenbond KBO-Brabant organiseert Expolaan de zes dagen durende beurs van dinsdag 12 tot en met zondag 17 januari 2016.

De Senioren Expo is de grootste beurs voor 50 Plussers in Brabant en een complete huishoudbeurs met meer dan 100 stands gericht op wonen en leven, reizen, gezondheid, beweging en hobby en creativiteit. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en biedt naast een breed scala aan stands ook een uitgebreid amusementsprogramma.

Maak kennis met E-Bike4All
Zes dagen lang kunnen bezoekers zich tijdens de beurs op de stand van E-Bike4All laten informeren en adviseren. "U maakt kennis met de collectie E-Bikes van E-Bike4All, het unieke concept 'Altijd 2e E-Bike gratis!*', de speciale E-Bike verzekering en garantieregeling, u kunt zich inschrijven voor proefritten, kans maken op een gratis E-Bike van E-Bike4All en meer", aldus EBike4All. Bij de deelnemende dealer in Cuijk liggen bonnen die 4,00 euro korting p.p. geven op de entreeprijs van de Senioren Expo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant