Groeter van het RBT Land van Cuijk.
Groeter van het RBT Land van Cuijk.

RBT Land van Cuijk houdt infobijeenkomst over fondsenwerving

Zakelijk 39 keer gelezen

CUIJK | Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk organiseert op dinsdag 19 januari een informatiebijeenkomst over fondsen en andere financieringsmogelijkheden. De bijeenkomst vindt plaats in hotel Van der Valk in Cuijk en begint om 19.30 uur.

De ervaring leert dat tal van ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector interessante en niet zelden ook vernieuwende ideeën hebben, maar dat hun plannen niet van de grond brengen omdat ze onvoldoende eigen middelen hebben om ze te realiseren. Deze groep van ondernemers is aangewezen op externe financiering. Of fondsen.
Maar waar vind je de geschikte fondsen? Welke fondsen zijn er? Op welke specifieke thema's richten zij zich? Hoe kunnen ondernemers een beroep op ze doen? En: hoe groot is de kans dat een plan voor een bijdrage uit een fonds of voor andere vormen van financiering in aanmerking komt?

Marianne Muller
Het RBT ziet ondernemers worstelen met die vragen en heeft Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding gevraagd meer inzicht te geven in de vaak ondoorzichtige wereld van fondsen en financieringsmogelijkheden. Marianne Muller was in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd op dit onderwerp. Zij was eerder betrokken bij de uitwerking van een aantal (grote) aanvragen in Noord-Brabant en verzorgt vergelijkbare lezingen voor toeristisch-recreatieve ondernemers in onder meer Het Groene Woud.

Aanmelden
Wie aanwezig wil zijn kan zich nog tot 14 januari aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rbtlandvancuijk.nl. Vermeld in de mail de (bedrijfs)naam en de contactgegevens. Wie tijdens of na de bijeenkomst advies wil over een concreet project, kan bij de aanmelding aangeven wat het idee is en waarvoor hij of zij financiering zoekt.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant