CONTOUR Accountants is hoofdsponsor van de Lichtjesoptocht.
CONTOUR Accountants is hoofdsponsor van de Lichtjesoptocht.

CONTOUR Accountants hoofdsponsor Lichtjesoptocht

Carnaval 208 keer gelezen

BOXMEER | Boksmèr Proalt & Stroalt is dit jaar gratis te bezoeken. Dit heeft de nieuwe hoofdsponsor CONTOUR Accountants mede mogelijk gemaakt. Partner Robert Philips – die vorig jaar als prins de scepter zwaaide bij BCV De Geitenbok – zag toen pas écht wat de lichtjesoptocht losmaakt in Boxmeer en omgeving. 

Door Patricia de Ryck

"Natuurlijk merk je wel dat het druk is als je langs de kant staat. Maar toen ik vorig jaar vanaf de toren op de prinsenwagen keek, zag ik pas echt dat het om tienduizenden mensen gaat. Vorig jaar waren er bijvoorbeeld 25.000 bezoekers. Moet je kijken hoeveel er dat dit jaar kunnen zijn, nu de optocht gratis te bezoeken is. De lichtjesoptocht is toch een fenomeen in de hele regio", aldus Philips.
"Zonder sponsoren kunnen dit soort evenementen niet bestaan", gaat marketingadviseur Suzan Ploegmakers verder. "Daarom vinden wij het belangrijk om dit soort initiatieven te ondersteunen. Ze dragen tenslotte ook bij aan de leefbaarheid in de regio."  Voor CONTOUR Accountants is dit een mooie kans om het bedrijf nog zichtbaarder te maken in de regio. Het lichtbord aan de wand valt in ieder geval op. Als je over de Beugenseweg Boxmeer in- of uitrijdt, kun je er niet om heen.

CONTOUR
CONTOUR Accountants heeft klanten door het hele land, maar het gros is actief in een straal van dertig kilometer om iedere vestiging. Het bedrijf heeft vestigingen in Boxmeer, Cuijk, Veghel, Venlo en Venray. Ploegmakers vertelt er meer over: "We richten ons met name op het MKB; van zzp'er tot bedrijven met een man of vijftig personeel. Met vijf vestigingen in de regio staan we dichtbij de klant. We geven heldere adviezen en zorgen voor duidelijke afspraken. Zo maken we het met onze dienstverlening ondernemers makkelijker."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant