Tjerk de Sain van Expert Cuijk:
Tjerk de Sain van Expert Cuijk: "We pakken twee weken flink uit met mooie kortingen."

Twee actieweken vol kortingen bij Expert Cuijk

Zakelijk 295 keer gelezen

CUIJK | De feestmaand december ligt alweer drie weken achter ons, maar tijd voor feesten is het bij Expert Cuijk nog altijd. De elektronicazaak van Tjerk de Sain, aan de Maasburg in het Cuijkse winkelhart, heeft vanaf heden twee actieweken, met tot en met zondag 24 januari twintig procent korting op veel producten van AEG en geselecteerde modellen van Sony. "We vieren twee weken feest", lacht Tjerk.

Door Martijn Schwillens

De (eerste) actieweek - zie ook de advertentie elders in deze uitgave - bestaat uit 20 procent korting op wasmachines, drogers, inbouw, koelkasten, diepvries, kruimeldieven en andere producten van AEG. Diezelfde korting is van toepassing op geselecteerde tv- en audiomodellen van Sony. "Klanten kunnen de gehele week gebruik maken van deze actie en op zondag 24 januari via onze website. We pakken echt uit en willen er samen met onze klanten een mooi feestje van maken", legt Tjerk uit. "Met deze maar ook andere aantrekkelijke voordelen." Deze feestweek wordt gevolgd door een tweede actieweek, maar daarover kan Tjerk nu nog niet teveel kwijt. "Voor de tweede feestweek dagen we mensen uit om naar onze winkel te komen en met eigen ogen onze acties te zien en te beleven", vertelt hij enthousiast.

'Ontzorgen'
De actieweken vormen een mooie aanleiding om even binnen te lopen bij Expert, maar veel klanten doen dat eveneens vanwege de service die de Cuijkse onderneming biedt. 'Ontzorgen' van de klant heet dat. Tjerk legt uit: "Wie iets bij ons koopt, online of in de winkel, kan rekenen op een goede bezorg- en/of installatieservice. Niet ergens tussen één en zes uur, maar wanneer het iemand het beste uitkomt. Wij werken met blokken van één uur. En wie naar de winkel belt, krijgt altijd een verkoper van de winkel aan de lijn. Ook voor vragen achteraf hoeft men niet naar een callcenter te bellen. Wij staan voor kwaliteit en bieden A-merken. Wij leveren hier echt een dienst en doen meer dan alleen dozen schuiven. We merken dat consumenten dat waarderen."

Beeldbepalend
"Expert Cuijk is al bijna twaalf jaar toonaangevend en beeldbepalend in de regio, als totaalaanbieder met de beste service, maar vooral ook door onszelf te zijn", onderstreept Tjerk. "Omdat we dit in de toekomst ook wensen te blijven, wil ik graag onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen en we hopen jullie te mogen blijven begroeten. Zeker nu grote winkelbedrijven als V&D wegvallen, slaat soms de twijfel bij consumenten toe. Wij kijken echter vol vertrouwen naar de toekomst en hopen dat de consument de weg naar ons blijft vinden. Graag willen wij nog iedereen een gelukkig en voorspoedig 2016 wensen."

Jura-dealer
Sinds dit najaar is Expert Cuijk dealer van het Zwitserse topmerk Jura, dat koffievolautomaten maakt. "Dat is een groot succes, want in het Land van Cuijk blijken veel mensen in het bezit van zulke automaten. Zij kunnen bij ons terecht voor reinigingsmiddelen, accessoires en/of service."
Meer informatie: Expert Cuijk, Maasburg 49, tel. (0485) 31 44 33 of www.expert.nl/cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant