Open huis bij Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep.
Open huis bij Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep.

Open huis Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep

Onderwijs 221 keer gelezen

BOXMEER/GENNEP | Wat staat me te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit? Waar krijg ik als brugklasser mee te maken?
De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij leerlingen uit groep 7 en 8. Het Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseren de scholen een open huis voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8. Ontdek het nieuwe schoolgebouw, maak kennis met de vakken, ontmoet docenten en leerlingen en proef de sfeer.

Het open huis in Boxmeer is op woensdag 27 januari van 16.00 tot 21.00 uur. Leerlingen en ouders krijgen informatie over het onderwijs op het Elzendaalcollege. Bezoek ook de vaklokalen voor extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation, de sportklas, muziek en tekenen. Het open huis vindt plaats op de locatie Stationsweg 38. Dit gebouw is speciaal ingericht voor de onderbouwleerlingen.

Elzendaalcollege Gennep
Het open huis in Gennep is op woensdag 3 februari van 17.30 tot 21.00 uur. Leerlingen en ouders krijgen informatie over het onderwijs op het Elzendaalcollege. Onder andere over havo/vwo leerjaar 1, 2 en 3, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation, het werken met een eigen laptop en de onderwijsprogramma's Rots & Water en Passies & Dromen.

Proeflessen
Naast het open huis organiseert het Elzendaalcollege in februari proeflessen om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de school. Kijk voor meer informatie, brochures en filmpjes van het Elzendaalcollege op www.elzendaalcollege.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant