Lia: 'Iedereen is vrijdag en zaterdag welkom in de vernieuwde winkel.' (foto: Diana Derks)
Lia: 'Iedereen is vrijdag en zaterdag welkom in de vernieuwde winkel.' (foto: Diana Derks)

't Kelderke viert verhuizing met openingsweekend

Zakelijk 104 keer gelezen

CUIJK – 't Kelderke is begin januari bij lijstenmakerij 'In het kader van' ingetrokken. De specialist in creatieve materialen is inmiddels gesetteld in het heerlijke nieuwe pand. Dat vieren ze met een feestelijk openingsweekend op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari.

Door Patricia de Ryck

Met de verhuizing keert Lia terug naar de oorsprong. "Mijn ouders zijn bijna veertig jaar geleden begonnen met een lijstenmakerij in combinatie met een winkel in teken- en schildersbenodigdheden." Het assortiment is nu alleen een stuk ruimer, want 't Kelderke verkoopt niet alleen teken- en schildersbenodigdheden, maar ook materialen voor andere hobby's als kaarten maken, brei- en haakgarens, handwerken, sieraden maken, decoupage, mozaïek en hobbymateriaal voor elk kind.

Kleurrijk
Het ruime aanbod van 't Kelderke komt perfect tot zijn recht in de nieuwe winkel. Lia legt uit: "Onze klanten zijn ontzettend enthousiast. Het is een heel kleurrijk geheel geworden, met een strakke, overzichtelijke presentatie ook veel nieuwe artikelen." Voor in de zaak vind je de vakmanschap van dertig jaar lijstenmakerij en een grote collectie bak- en wissellijsten. Het nieuwe pand biedt ook meer mogelijkheden. Zo heeft Lia ruimte gemaakt waar klanten hun werk kunnen exposeren en verkopen en een ruimte voor demonstraties en workshops. Zo staat er op teken- en schildergebied en voor het kaarten maken al van alles op stapel.
Voor het zover is, is het eerst tijd voor het openingsweekend. "Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari is iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel. Voor alle klanten ligt er een presentje klaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant