SP en PK willen 'alsnog volledige antwoorden' over handhaving

Politiek 101 keer gelezen

BOXMEER | De fracties van de SP en PK in Boxmeer zijn ontevreden over de beantwoording van het college van B en W op vragen van deze partijen over de wijze waarop de gemeente handhaaft bij overtredingen.

Op eerdere vragen van de fractieleden Han Welbers (PK) en Dick Schaap (SP) over de de wijze en juridische kaders voor handhaving door de gemeente bleef een lijst uit van voorbeelden waarbij de gemeente moest handhaven en van overtreders die bij een illegale situatie werden gevraagd om een vergunning aan te vragen. "Wij verzoeken het college dringend alsnog volledig, dus met inbegrip van (eventueel geanonimiseerde) gevraagde voorbeelden, te beantwoorden", aldus Welbers en Schaap, die ook een volledig overzicht willen van alle handhavingstrajecten in de gemeente Boxmeer in 2014 en 2015.

Kritiek
De kritiek van SP en PK over onvolledige beantwoording van schriftelijke vragen staat niet op zich. Tijdens raadsvergaderingen kwam het eerder al tot botsingen over de beantwoording van het college van B en W op vragen over de Jeugdzorg en Hansa Oncology Clinics.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant