'We zijn trots dat we Fashion Week op onze 'done list' kunnen bijschrijven.'
'We zijn trots dat we Fashion Week op onze 'done list' kunnen bijschrijven.'

'Trots dat we dit op onze 'done list' kunnen bijschrijven'

Zakelijk 84 keer gelezen

AMSTERDAM/BOXMEER | "Wat een eer en wat een creatieve uitdaging: we mochten meewerken aan de Amsterdam Fashion Week, hét modeplatform van Nederland! Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionevent en nodigde ons uit om het haar van de modellen te stylen bij een van de designershows. Zo gaaf om dan 'jouw' model op de catwalk te zien lopen", aldus Patrick Verhaegh van Kapsalon Gijsbers uit Boxmeer.

Onlangs was de wintereditie van de Amsterdam Fashion Week. Modeontwerpers uit heel Nederland – zowel gevestigde namen als Claes Iversen, Tony Cohen en Spijkers & Spijkers, als jonge talenten bijvoorbeeld Tess van Zalinge en Anbasja Blanken – presenteerden hier hun collecties. "Wat is er nu mooier dan hun high-fashion design te omlijsten met high-fashion hair? Als Goldwell-stylisten zijn we er trots op dat we mochten meewerken aan dit befaamde mode-evenement", vervolgt Verhaegh. "Samen met collega's uit het hele land hebben we het haar van de modellen omgetoverd tot catwalk-waardige kapsels. Een hele uitdaging om in alle hectiek je hoofd erbij te houden en er steeds weer iets moois en perfects van te maken. Dankzij de creativiteit en vakkundigheid van alle teamleden en de topproducten van Goldwell en KMS zijn we daar bijzonder goed in geslaagd. Geweldig om met zo'n super professioneel en enthousiast team samen te werken. We zijn trots dat we dit kunnen bijschrijven op onze 'done list'."
Benieuwd naar de shows en naar het haar? Kijk op www.fashionweek.nl. Meer informatie via Kapsalon Gijsbers, Koorstraat 65, Boxmeer. Tel. (0485) 57 59 95 en online op www.kapsalongijsbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant