Werkzaamheden aan de N264.
Werkzaamheden aan de N264.

Provinciale weg N264 tussen Oeffelt en Gennep weken dicht

Verkeer en vervoer 501 keer gelezen

GENNEP/OEFFELT | De provincie voert sinds oktober in meerdere fases werkzaamheden uit op de provinciale weg N264 tussen Haps en Gennep. Vanaf maandag 29 februari start de laatste fase van de werkzaamheden waarin een gedeelte van de N264 wordt afgesloten. De huidige rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt en er worden enkele aanpassingen aan de weg uitgevoerd zoals het aanleggen van verkeersremmers.

Van maandagochtend 29 februari 07.00 uur tot maandagochtend 18 april 06.00 uur gaat het weggedeelte tussen de brug bij Gennep en de kruising met de verkeerslichten bij Oeffelt (N621 richting Beugen) in beide richtingen dicht voor doorgaand verkeer. Deze kruising blijft open tijdens de werkzaamheden, met uitzondering richting Gennep. Alleen het laatste weekend van de afsluiting, van vrijdag 15 tot maandag 18 april, wordt de gehele kruising met de verkeerslichten in Oeffelt afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden. Hierover volgt begin april meer informatie.

Omleidingsroute N264
Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de N621 (Beugen), A77 en N271. Fietsverkeer kan gedurende de werkzaamheden altijd gebruikmaken van het fietspad tussen Gennep en Oeffelt. Bewoners van de Urlingstraat en Hoogeind krijgen een bewonersbrief met informatie over de bereikbaarheid van de woningen. Restaurant 't Veerhuis blijft geopend op de gebruikelijke openingstijden. Vanuit de rotonde Oeffelt stelt de aannemer een omleidingsroute in richting het restaurant.

Weggedeelte A73-Oeffelt
Vóór de winter is het weggedeelte tussen de A73 en de kom Oeffelt al gereconstrueerd. De komende weken vinden op dit weggedeelte nog enkele werkzaamheden plaats, waaronder het plaatsen van lichtmasten en het aanbrengen van faunavoorzieningen. Het verkeer ondervindt op dit gedeelte geen hinder van de werkzaamheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant