Maarten Wiggers de Vries stopt per 25 februari als fractievoorzitter van PK.
Maarten Wiggers de Vries stopt per 25 februari als fractievoorzitter van PK.

Maarten Wiggers de Vries (PK) stopt als raadslid in Boxmeer

Politiek 941 keer gelezen

BOXMEER | Tijdens de raadsvergadering van 25 februari zal Maarten Wiggers de Vries stoppen als fractievoorzitter en raadslid namens PK. Hij heeft sinds zomer 2007 beide rollen vervuld. Gezien zijn drukke baan heeft hij onvoldoende tijd om zijn rol als raadslid en fractievoorzitter goed te kunnen blijven vervullen. "Als je iets doet, moet je het goed doen. Voor het raadswerk houd ik de laatste tijd onvoldoende tijd over om dit vol overgave te kunnen blijven doen", legt Wiggers de Vries uit.

"Ik heb het raadswerk altijd met veel plezier gedaan maar kom tot de conclusie dat het goed is ruimte te maken voor nieuwe mensen'.
Naast het vertrek van Wiggers de Vries zal Hans Vedder, PK-burgerraadslid, zijn werkzaamheden neerleggen. Twee jonge mensen worden namens PK op 25 februari beëdigd. Sjoerd van Lierop, nu burgerraadslid, zal in deze raadsvergadering beëdigd worden als raadslid. Van Lierop studeerde politicologie en is werkzaam als docent bij Metameer. "Ik heb er veel zin in om mijn politieke vleugels verder uit te slaan. Met mijn achtergrond denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de Boxmeerse politiek."

Nieuwe PK-fractie: Antoinette van Esch-Roenhorst, Han Welbers (fractievoorzitter), Sjoerd van Lierop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant