RBT Land van Cuijk neemt deel aan Duitse toeristenbeurs.
RBT Land van Cuijk neemt deel aan Duitse toeristenbeurs.

Land van Cuijk vertegenwoordigd op Toerismebeurs in Kalkar

Zakelijk 60 keer gelezen

KALKAR (D) | Op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari vindt voor de twaalfde maal de Touristikmesse Niederrhein (toerismebeurs) in het Duitse Kalkar plaats. Het Land van Cuijk zal dit jaar voor de tweede maal vertegenwoordigd zijn op deze beurs. Een consumentenbeurs die zijn bestaansrecht de afgelopen elf jaar bewezen heeft: zo'n 18.000 mensen bezoeken deze beurs, zo is de ervaring. Thema's zijn fietsen en watersport.

Het Land van Cuijk neemt deel in Euregionaal verband. Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk zorgt voor de invulling van de stand. Het is immers belangrijk om met het Duitse achterland, op steenworp afstand, samen te werken. Beide regio's kunnen elkaar met hun producten aanvullen en versterken. Het RBT verzorgt tevens de folderdistributie van een aantal ondernemers uit Land van Cuijk. Het RBT Land van Cuijk is te vinden in een gezamenlijke stand met de Duitse gemeenten Weeze, Goch en Uedem.
De beurs wordt gehouden in de beurshallen van Kernwasser Wunderland Kalkar en is zowel op zaterdag 20 als op zondag 21 februari van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt 6,00 voor volwassenen; kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren, transfer en garderobe zijn gratis. Meer informatie: www.touristikmesse-niederrhein.de (Nederlandstalig).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant