Natuurbegraafplaats Weverslo in Heide.
Natuurbegraafplaats Weverslo in Heide.

Lezing 'Rouw verwerken een gevoelig proces' op Weverslo

Zakelijk 79 keer gelezen

HEIDE/VENRAY | Verlies… we krijgen er allemaal op bepaalde momenten in ons leven mee te maken. Hoe verwerk je verlies, hoe geef je richting aan je rouwproces? Daarover vertelt Ed van der Vight tijdens de lezing over integrale verliesverwerking op zaterdag 20 februari in het Boshuis op natuurbegraafplaats Weverslo in Heide (bij Venray).

Of het nu gaat om verlies van een dierbare, verlies van een baan, een relatie… We zoeken een weg om ons verlies te verwerken, om het een plaats te geven. Rouwcoach Ed van der Vight heeft een eigen methodiek ontwikkeld die voor ieder type mens richting kan geven aan verliesverwerking. De lezing is een open manier om te ontdekken hoe we met eigen ervaringen kunnen omgaan en of we behoefte hebben aan contact daarover met anderen of begeleiding daarbij door deskundigen. Een kans voor iedereen die voor de opgave staat tegenslag, verlies of verdriet in zijn leven te verwerken, om te verkennen welke mogelijkheden er zijn om daarmee om te gaan.

Informatie
De lezing vindt plaats op zaterdag 20 februari van 9.30 uur tot 12.30 uur in het Boshuis, gelegen op natuurbegraafplaats Weverslo, Janslust 11 in Heide (Venray). Aanmelden kan via natuur@weverslo.nl. Deelname is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant