Ons Plattelandsrondje is één van de evenementen van PlatteLand van Cuijk.
Ons Plattelandsrondje is één van de evenementen van PlatteLand van Cuijk.

'PlatteLand van Cuijk' presenteert zich op toeristische beurs Kalkar

Zakelijk 81 keer gelezen

CUIJK | Alweer voor de vierde keer zal het Verrassende PlatteLand van Cuijk zich presenteren op een toeristische beurs die plaatsvindt in Wunderland Kalkar in Duitsland. Een aantal plattelandsondernemers heeft de handen ineen geslagen en een gezamenlijke beurspresentatie voorbereid. De reden is simpel: in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, het achterland van het Land van Cuijk, wonen maar liefst 18 miljoen inwoners. Dit betekent dat er een kansrijke en nieuwe markt in het verschiet ligt voor toeristische ondernemers in het Land van Cuijk. 

In het Land van Cuijk zijn tal van plattelandsondernemers die al langer naar de Duitse bezoeker lonken, zoals Bij Ceulemans-Groepsaccommodaties & Zeilen, Landgoed De Barendonk en Bezoekerscentrum De Kuilen/Logement De Valkhoeve. Deze leden zijn aangesloten bij de Vereniging het Verrassende PlatteLand van Cuijk, die de beursdeelname coördineert. Naast de bedrijfspromotie van de individuele deelnemers zal er regiopromotie plaatsvinden op basis van vier thema's: natuur, water, bourgondisch/agro-toerisme en cultuur/Herrensitz (landgoederen en kastelen). Daarnaast zal de gloednieuwe brochure van het Verrassende PlatteLand van Cuijk, inclusief acht fietsroutes, voor het eerst in Kalkar aan geïnteresseerde bezoekers worden uitgereikt.  

Toeristische Niederrhein Beurs
Op 20 en 21 februari wordt de 12e editie gehouden van de Toerisme en Recreatie Beurs (NTFM) in Wunderland te Kalkar (D). Meer dan 200 exposanten uit de sectoren toerisme, recreatie, vrije tijd, cultuur en evenementen presenteerden zich aan zo'n 25.000 geïnteresseerde bezoekers! 

Holland-hoek
Bezoekers zijn van harte welkom in onze stand; we zijn te vinden in het rechtergedeelte van de hal waar veel Nederlandse standhouders staan, zoals regio Maasduinen, regio Arnhem-Nijmegen en Visit Veluwe. Naast deze ondernemersdeelname uit het Land van Cuijk, is ook het RBT Land van Cuijk vertegenwoordigd in een gezamenlijke presentatie met gemeente Weeze, Goch en Uedem. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant