Open dag bij Metameer. (foto: Veronique Slenders)
Open dag bij Metameer. (foto: Veronique Slenders)

Sfeerproeven tijdens open dag Metameer in Stevensbeek

Onderwijs 44 keer gelezen

STEVENSBEEK | Nieuwsgierig naar het onderwijs van de toekomst? Op vrijdag 26 februari is de open dag van Metameer in Stevensbeek. Neem een kijkje bij havo/vwo en vmbo waar aandacht voor het kind, kwaliteit en innovatie gewoon is. Proef de sfeer op de locaties aan de Stevensbeekseweg en de Kloosterstraat tussen 17.00 en 21.00 uur.

Bezoekers van de open dag krijgen een stempelkaart: haal bij alle leergebieden een stempel. Doe mee aan een puzzeltocht en ontdek wat persoonlijk leren bij havo/vwo is. Loop de lokalen en praktijkruimten binnen en doe mee, ervaar wat tweetalig onderwijs te bieden heeft, speel een iPad-quiz en geniet van de hapjes die leerlingen bij zorg en welzijn hebben gemaakt. En stel vragen.

Aandacht voor het kind
Leerlingen worden gezien op Metameer, een school waar ook de betrokkenheid van ouders bij het onderwijs groot is. In januari is Metameer opnieuw uitgeroepen tot 'Excellente School'. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Door een toegewijd docententeam goed onderwijs te laten geven en mee te gaan in ontwikkelingen die wetenschappelijk goed zijn onderbouwd. Metameer is klaar voor het onderwijs van de toekomst. De school gaat mee in de maatschappelijke ontwikkelingen en brengt leerlingen in contact met de samenleving. Qua persoonlijk leren en loopbaanleren is het een voorbeeldschool voor anderen. Info: www.metameer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant