Cover nieuwe brochure Verrassend PlatteLand van Cuijk.
Cover nieuwe brochure Verrassend PlatteLand van Cuijk.

Nieuwe brochure en meer leden Verrassende PlatteLand van Cuijk

Zakelijk 256 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het Verrassende PlatteLand van Cuijk heeft haar nieuwe toeristisch-recreatieve brochure uitgegeven. De eerste exemplaren van deze kleurrijke brochure, die acht nieuwe fietsroutes bevat, worden komend weekend uitgedeeld op een toeristenbeurs in het Duitse Kalkar.

De gratis brochure, die in een oplage van 30.000 exemplaren is gedrukt, heeft een 'bewaarfunctie' gekregen. Niet alleen de 62 bedrijven (tien meer dan in 2015) die deel uitmaken van het samenwerkingsverband Verrassend PlatteLand staan in het boekwerk, maar er zijn ook acht fietsroutes plus een fietskaart opgenomen, net als een pagina met verschillende kortingsbonnen. Daarnaast bevat het een overzicht van alle activiteiten die worden aangeboden tijdens OnsPlattelandsRondje (zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016).
De nieuwe brochure is verkrijgbaar op ruim tweehonderd toeristische locaties en horecagelegenheden in het Land van Cuijk.

Ledenaantal
Het Verrassende PlatteLand van Cuijk maakt eveneens bekend dat het aantal leden sinds vorig jaar met tien is gegroeid naar 62. Meer informatie: www.plattelandvancuijk.nl.

Rongen Aktief werd als 60ste lid gehuldigd tijdens de ledenvergadering.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant