Paul Grevelt volgt Ton Lobbe op in Cuijkse SP-fractie

Politiek 159 keer gelezen

CUIJK | Met ingang van 1 maart 2016 vond een wisseling van de wacht plaats in de SP-fractie van de Cuijkse gemeenteraad. Paul Grevelt vervangt Ton Lobbe, die vertrekt om gezondheidsredenen.

Om die reden moest hij de laatste raadsvergaderingen al vaak verstek laten gaan. In de ruim anderhalf jaar dat Ton Lobbe binnen de fractie actief was, heeft hij zich vooral gericht op de participatiewet binnen het raadswerk. 

Paul Grevelt
De 52-jarige Paul Grevelt brengt de SP in de Cuijkse gemeenteraad weer op volle sterkte. Hij groeide op in Wijchen, maar woont sinds 1988 in Cuijk. In 1990 werd hij lid van de landelijke SP en vanaf de oprichting was hij actief betrokken bij de Cuijkse SP-afdeling. Hij vervulde bestuursfuncties en was vaak aanwezig op straat. 
Grevelt is bekend met het vakbondswerk. Ook draagt hij zijn steentje bij aan het muzikale verenigingsleven in Cuijk. Grevelt stond als vijfde op de SP-verkiezingslijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hij wordt maandag 21 maart geïnstalleerd in de gemeenteraad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant