Raadsconferentie Land van Cuijk: 23 maart in De Weijer in Boxmeer. (foto: Diana Derks)
Raadsconferentie Land van Cuijk: 23 maart in De Weijer in Boxmeer. (foto: Diana Derks)

Gaan raden in Land van Cuijk woensdag 23 maart doorpakken?

Politiek 159 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Op woensdag 23 maart is de zesde Raadsconferentie Land van Cuijk. Deze raadsconferentie richt zich op de uitvoering van het in april vorig jaar tot stand gekomen manifest Land van Cuijk.

De conferentie is het vervolg op de informatiebijeenkomst van 25 november. De raden hebben zich de afgelopen weken op verzoek van het Regieteam raden Land van Cuijk gebogen over een viertal bespreekpunten. De eerste drie bespreekpunten hebben betrekking op de (versnelling van de) uitvoeringsagenda voor de strategische samenwerking; het vierde bespreekpunt richt zich op een verkenning naar de voor het Land van Cuijk best passende duurzame vorm van verregaande samenwerking c.q. bestuurlijke fusie. De voorlopige standpunten van de afzonderlijke raden worden ingebracht tijdens de raadsconferentie.

Uitvoeringsagenda
Bedoeling is om dan te komen tot gezamenlijke, zo breed mogelijk gedragen, uitvoering van het manifest Land van Cuijk 2015. Ook worden er 23 maart successen gedeeld van de strategische samenwerking waar al een aantal jaren invulling aan wordt gegeven. Kort na de raadsconferentie vergadert het Regieteam om de conferentie te evalueren en de vervolgstappen in beeld te brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant