Mook en Middelaar houdt een dialoogsessie over kansen voor de toekomst.
Mook en Middelaar houdt een dialoogsessie over kansen voor de toekomst.

'Rijk van Nijmegen' werkt samen aan versterking regio

Politiek 36 keer gelezen

MOOK | De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen, Wijchen en de Rabobank hebben het initiatief genomen gezamenlijk de economische en sociale kracht van de regio in beeld te brengen onder de naam 'Rijk van Nijmegen 2025.'

Het beoogde eindresultaat is een aantal concrete projecten op het gebied van 'Werk, innovatie en onderwijs', 'Wonen en leefbaarheid', 'Zorg en welzijn' en 'Duurzaamheid'. Dit ter versterking van de individuele gemeenten en de regio Rijk van Nijmegen in z'n geheel. Het traject bestaat uit een sociaaleconomisch onderzoek, waarna in iedere betrokken gemeente een dialoogsessie plaatsvindt met belangstellenden uit de betreffende gemeente. Inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties verkennen welke kansen en uitdagingen prioriteit krijgen en welke projecten en initiatieven waardevol zijn voor de regio.
De dialoogsessie van de gemeente Mook en Middelaar vindt plaats op dinsdag 29 maart 2016 van 19.30 uur tot 22.30 uur in t Môks Café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Belangstellenden (max. 50) kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant