Vrijwilligster Ria bij de broedmachine die met Pasen is weggenomen op de Kinderboerderij.
Vrijwilligster Ria bij de broedmachine die met Pasen is weggenomen op de Kinderboerderij.

Inbraak op Kinderboerderij Gennep: 'Braakschade is enorm'

Ingezonden 58 keer gelezen

Teleurgesteld, boos, verdrietig; dat is toch wel de reactie op de inbraak die in de nacht van Eerste op Tweede paasdag plaatsgevonden heeft bij de Kinderboerderij in Gennep. En dat alles voor een broedmachine. Oftewel teleurgestelde kinderen, want nu kunnen de kinderen geen live-geboortes van kuikentjes zien. De braakschade is enorm, net als het verdriet...

Nadat de politie onderzoek gedaan heeft, is er hard gewerkt om de braakschade op te ruimen en te herstellen zodat de kinderboerderij toch 'feestelijk' open kon om 14.00 uur, zodat de kinderen weer genieten konden van de paasspeurtocht en met de paashaas op de foto konden. Wat fijn dat bezoekers spontaan hun hulp (of materiaal) ter beschikking stelden of lieten blijken met ons mee te leven... Geen leuk begin van het seizoen voor de enthousiaste vrijwilligers die iedere dag hun handen uit de mouwen steken ten bate van de kinderboerderij. 

We willen iedereen vragen goed in uw omgeving rond te kijken of er ergens een broedmachine wordt aangeboden. Mocht u ons willen steunen (materialen of bijdrage in de kosten), neem dan gerust contact met ons op (info@kinderboerderijgennep.nl). Verdere informatie kunt u vragen aan de vrijwilligers tijdens openingstijden (woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag van 14.00-17.00 uur) of is te vinden op onze website www.kinderboerderijgennep.nl.

Linda van Elst
Stichting Kinderboerderij Gennep

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant