Feestelijke opening Brugstraat in Gennep

Verkeer en vervoer 190 keer gelezen

GENNEP | Onlangs zijn de Brugstraat en Prins Bernhardlaan in Gennep opgeknapt. Nu de bomen zijn aangeplant, is de herinrichting officieel voltooid. Dat wil de wijkraad Gennep-West in samenwerking met de buurtverenigingen Logtegroes, Zuid-Ooster, Balkan, Stamelberg en bewoners op zaterdag 9 april vieren.

Die dag is van 11.00 tot 15.00 uur een gezellig samenzijn voor de hele buurt, jong en oud. Er vinden allerlei feestelijkheden plaats met om 12.00 uur de officiële opening door wethouder Jan Welles en aannemer GEBRA. Aansluitend vindt de onthulling plaats van het cadeau van het
gemeentebestuur aan de bewoners. Alles vindt plaats op de hoek van de Brugstraat en de Prins Bernhardlaan met muziek, terras, skelterraces, aankleding van de straat, activiteiten voor kinderen, kraampjes van organisaties en bewoners uit de buurt en een hapje en drankje. Het wordt een leuke dag vol activiteiten van bewoners, ondernemers en organisaties uit Gennep-West.

Aanmelden rommelmarkt
Eén van de activiteiten voor kinderen is een rommelmarkt. Stuur een berichtje naar Dorethé van der Mooren van de wijkraad via dorethe@vandermooren.nl of bel naar (0485) 51 60 43 of 06-22323866 om een mooi plekje zeker te stellen. Vanwege de feestelijkheden is de kruising Brugstraat-Prins Bernhardlaan-Touwslagersgroes op zaterdag 9 april geheel afgesloten tussen 9.00 en 16.00 uur voor alle verkeer. Tijdens deze wegafsluiting is een algemene omleiding ingesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant