Nard Reijnders en Edwin Schimscheimer treden op in de Mariakapel.
Nard Reijnders en Edwin Schimscheimer treden op in de Mariakapel.

Muzikale duizendpoten Nard en Erwin treden op in Mariakapel

Kunst en cultuur 100 keer gelezen

HOLTHEES | Op zaterdagavond 7 mei treden Nard Reijnders en Edwin Schimscheimer in de Mariakapel in Holthees op met het programma 'Tijdreizigers'.

Nard Reijders is bekend van de jarenlange samenwerking met Herman van Veen. Hij begeleide Herman op saxofoon en klarinet. Maar dat deed hij in loop der jaren ook voor bijvoorbeeld Freek de Jonge, Jaap van Zweden en Liesbeth List. Daarnaast heeft hij veel muziek gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd. Kortom: een muzikale duizendpoot. En dat komt zeker tot uiting in het concert dat hij samen met Edwin laat horen. De reis door de tijd van Edwin Schimscheimer lijkt veel op die van Nard. Toch volgde hij een geheel andere route. Hij speelde piano voor Berdien Stenberg, René Froger, Willeke Alberti,Demis Roussos en wie al niet. Daarnaast produceerde hij Herman Brood's album Back On The Corner, arrangeerde hij de musical Nijntje en verdiende zijn brood door het bespelen van de toetsinstrumenten in talrijke andere projecten. Nard en Edwin hebben elk zo ongeveer elke uithoek van het muziekuniversum bezocht en een samenvatting van die reizen vormt de basis van hun gezamenlijke programma 'Tijdreizigers'.
Het concert van deze twee duizendpoten is op zaterdag 7 mei om 20.00 uur. Vanwege de verwachte drukte is het advies vooraf kaarten à 15,00 euro te bestellen via tel. (0478) 63 69 48 of 63 63 90 of via de website www.mariakapel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant