Bert Visscher opent 15 september het nieuwe theaterseizoen in Cuijk. (foto: Maarten van der Wal)
Bert Visscher opent 15 september het nieuwe theaterseizoen in Cuijk. (foto: Maarten van der Wal)

Nieuw theaterprogramma Schouwburg Cuijk vol verrassingen

Kunst en cultuur 46 keer gelezen

CUIJK | De Schouwburg Cuijk staat aan de vooravond van alweer het tweede theaterseizoen in het prachtige nieuwe gebouw! Op donderdag 15 september opent Bert Visscher het nieuwe theaterseizoen dat ruim 135 spetterende, spectaculaire, humorvolle en ontroerende voorstellingen en concerten telt. 

Het was een spannend eerste jaar jaar, want: hoe zouden alle bezoekers en artiesten het vinden? Werkt in de praktijk alles zoals we dat bedacht hadden? Voor het eerst werd de bezoekers na een voorstelling gevraagd een oordeel te geven. Zowel over de voorstelling als over het gebouw en de dienstverlening. Schouwburg Cuijk krijgt daarop veel nuttige tips binnen. Maar er spreekt ook een grote tevredenheid uit. De artiesten en de dienstverlening scoorden gemiddeld een mooie 8. Ook volgend seizoen wil Schouwburg Cuijk op die manier met haar bezoekers in contact blijven.

Theateraanbod
Uit het totale theateraanbod heeft Schouwburg Cuijk gekozen voor een gevarieerd en toegankelijk programma met oog voor aanstormend en nieuw talent, en met een vaste plek voor vertrouwde en gevestigde namen. Alle denkbare disciplines passeren de revue, van toneel tot ballet, van klassieke muziek tot ruige pop, van verrassend variététheater tot ingetogen muzikale kleinkunst en van klaterende komedies tot spetterende shows…

Een uitgebreide vooruitblik op het nieuwe theaterseizoen in nieuwsblad De Maas Driehoek van dinsdag 10 mei.


Frank Evenblij en Erik Dijkstra komen met 'Bureau Sport' naar de Schouwburg.


Cabaretier Lenette van Dongen siert de cover van het nieuwe TheaterMagazine.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant