Langenboms Buuten vindt plaats op zondag 15 mei in Langenboom.
Langenboms Buuten vindt plaats op zondag 15 mei in Langenboom.

Langenboms Buuten: een bijzondere buitenmarkt

Kunst en cultuur 243 keer gelezen

LANGENBOOM – Na vijf drukbezochte edities vindt op zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag) Langenboms Buuten weer plaats op het terrein van De Hinde in Langenboom. Op deze bijzondere buitenmarkt presenteren hobbyisten, organisaties en ondernemers zich. Op het terrein staan langs een verharde route meerdere marktkramen.

Gedurende de dag verzorgen diverse muzikanten live optredens. Zo verzorgen leerlingen van de Muziekschool Music Fun een leuk optreden. Ze treden individueel op met gitaar, drums en zang, maar ook de muziekschoolband 'Guess Whatt' zal een set spelen. De bekende voormalige Langenboomse rockformatie 'Warning' zal ook het het podium beklimmen. Het trio bekend onder de naam Ex-Warning, speelt akoestische nummers. Hits van Triggerfinger, Elvis Presley, Racoon, Bruce Springsteen, Van Dik Hout, Joe Cocker en Moody Blues staan op hun repertoire. Hartstocht, flow, passie en fun, bepalen voor 'Dutch Roses' het karakter van hun sound. Voor de vijf bandleden nog zoveel veel meer dan alleen een nummer goed spelen. Ze brengen vaak verrassende nummers met vierstemmige zang. Dubbele gitaarsolo's ondersteund met een goede bas en eigenzinnige drums.

Ballonnenclown
Uiteraard zullen de kinderen zich niet vervelen op het mooi aangelegde en afgesloten park. Ze kunnen naar hartenlust skelteren, bij de ballonnenclown een bijzonder creatie laten blazen en springen op het luchtkussen. Er is tevens een terras aamwezig.
Langenboms Buuten vindt plaats aan de Rogstraat 17 in Langeboom en wel op zondag 15 mei van 10.00 tot 18.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis. Info: www.langenbomsbuuten.nl en de speciale Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant