Voor wie twijfelt over zonnepanelen op het dak, is het Energiecafé in Cuijk een must-visit.
Voor wie twijfelt over zonnepanelen op het dak, is het Energiecafé in Cuijk een must-visit.

Cuijkse Energie Collectief houdt 25 mei weer een Energiecafé

Zakelijk 131 keer gelezen

CUIJK | Het Cuijkse Energie Collectief, kortweg CEC, is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die in samenwerking met de gemeente Cuijk tot doel heeft een bijdrage te leveren aan de vergroening van Cuijk. Op woensdag 25 mei organiseert CEC weer een Energiecafe.

Deze keer is de bijeenkomst met name bedoeld voor mensen die overwegen zonnepanelen op hun dak te plaatsen en wat meer informatie en ondersteuning zoeken. Toegang en koffie zijn gratis. Tijdens de bijeenkomst wordt kort informatie gegevens over het plaatsen van zonnepanelen: enkele wat meer technische zaken over ligging van de woning ten opzichte van de zon, maar ook zaken als, BTW teruggave, terugverdientijd, onderhoud, verzekering et cetera.
Ook aanwezig zijn bedrijven die geselecteerd zijn door CEC, die zich kort zullen presenteren
Centraal op deze avond staat de informatiebehoefte van de belangstellende. Daarom zal er ruim tijd ingeruimd worden voor het stellen van vragen, zowel aan de aanwezige bedrijven als aan vertegenwoordigers van CEC. Deze vragen kunnen gesteld worden tijdens de vergadering, maar ook na afloop in één op één gesprekken.
Het Energiecafé vindt woensdag 25 mei om 20.00 uur plaats in de bibliotheek van Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant