Boxmeer en ZLM houden caravantraining op Weijerplein

Verkeer en vervoer 220 keer gelezen

BOXMEER | De gemeente Boxmeer organiseert samen met ZLM Verzekeringen, in het kader van 'Brabant gaat voor nul verkeersdoden' op vrijdag 10 juni een caravantraining op het Weijerplein in Boxmeer. Begin het nieuwe kampeerseizoen goed en doe mee.

In drie uur leren deelnemers van een deskundige instructeur alles wat van belang is voor het rijden met een caravan. Van de voorbereiding en controle vooraf tot het parkeren van de caravan. Ook lastige manoeuvres en veilig een noodstop maken komen aan bod. "De training is met uw eigen auto en caravan. En neem vooral uw partner of een andere bijrijder mee. Samen leert u meer en bestuurder en bijrijders kunnen elkaar nuttige aanwijzingen geven", aldus een woordvoerder van de gemeente.
Er is plaats voor acht caravans per dagdeel. 's Morgens is dat van 8.30 tot 12.00 uur en 's middags van 13.00 tot 16.30 uur. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Aanmelden kan tot 24 mei via tel. (0113) 238 898 of door een mail (inclusief personalia, dagdeel en wel of geen bijrijder) te sturen naar preventie@zlm.nl. Vol is vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant