Bourgondisch Boxmeer: zaterdag en zondag in het Weijerpark in Boxmeer.
Bourgondisch Boxmeer: zaterdag en zondag in het Weijerpark in Boxmeer.

Bourgondisch Boxmeer goed voorbereid op smaakmakend evenement

Kunst en cultuur 93 keer gelezen

BOXMEER | Bourgondisch Boxmeer is een zeer gezellig en ontspannen culinair evenement, omlijst met rustige live muziek. De opbrengst is bestemd voor de Stichting Furaha Orphans dat zich inzet voor weeskinderen in Kenia. Bourgondisch Boxmeer is zaterdag 14 en zondag 15 mei in het Weijerpark. "Alle heaters uit het Land van Cuijk halen we naar Boxmeer en de terrassen worden overdekt", laat Koert Smedema namens de organisatie weten.

Lokale en regionale horeca- en aanverwante bedrijven worden in de gelegenheid gesteld zich aan een breed publiek te presenteren (in 2015 ± 3000 bezoekers). Restaurateurs laten zien wat zij in hun mars hebben; zij verkopen verschillende kleine gerechtjes. Het muziekprogramma is te zien op onze deelnemerspagina. Het culinair evenement wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en zal voor de vijfde keer in het Weijerpark in Boxmeer plaatsvinden. Een locatie die centraal gelegen is, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid.

Algemene informatie
In het park komt een 15-tal pagode-tenten te staan rondom een centraal podium. De pagode-tenten en terrassen worden door de deelnemende bedrijven zelf ingericht. De zaterdag zal een gezellige feestavond worden en op zondag is er speciale aandacht voor de familie. Van 14.00 tot 18.00 uur is die dag voor de kinderen een mini-Bourgondisch Boxmeer met leuke activiteiten in samenwerking met Stichting Doe je mee.
Bourgondisch Boxmeer is zaterdag 14 mei van 17.00 tot 0.00 uur en op zondag 15 mei van 14.00 tot 23.00 uur. Entree is 5,00 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie: www.bourgondischboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant