Hidden Agenda Deluxe presenteert album in De Weijer.
Hidden Agenda Deluxe presenteert album in De Weijer.

Hidden Agenda Deluxe presenteert album in De Weijer

Kunst en cultuur 88 keer gelezen

BOXMEER | Op vrijdag 20 mei is wordt het debuutalbum van Hidden Agenda Deluxe gepresenteerd in De Weijer in Boxmeer. De band stond al jaren op festivals - zoals de Parade - en speelden in verschillende samenstellingen. Nu brengen ze een eigen - meerstemmig! - antwoord op de bands waar ze zo gek op zijn.

Hidden Agenda Deluxe brengt een muzikale ode aan The Band, Little Feat, Los Lobos, JJ Cale en CSNY. Kom deze avond genieten van pure Rockabilly tot Folk, van Countryrock tot Blues. De muziek wordt gebracht door een gezelschap dat echt wel weet hoe dat moet: een prachtige CD én een prachtige avond maken. met bassist Gerald van Beuningen, organist Rob Geboers, Eric Devries, BJ Baartmans en Sjoerd van Bommel.
Het optreden is vrijdag 20 maart om 20.15 uur in De Weijer. Kaarten zijn te bestellen voor 12,50 euro of 20,00 euro, inclusief CD. Bezoekers krijgen daarmee een dikke korting (de plaat kost normaal 15,00 euro). Ze worden verstrekt op de avond zelf, tegen inlevering van het ticket. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Weijer aan de Raetsingel 1 in Boxmeer of online via www.deweijer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant