The Young Talent Group en Centrummanagement komen samen met een pop-up shopproject voor Grave.
The Young Talent Group en Centrummanagement komen samen met een pop-up shopproject voor Grave.

Pop up shopproject: droom jij van een winkel in Grave?

Centrum 135 keer gelezen

GRAVE | Droom jij van een winkel in Grave? The Young Talent Group (YTG) biedt in samenwerking met Centrummanagement Grave dé kans om een pop-up shop te starten in de periode 18 juli tot en met 27 augustus. Plannen kunnen vanaf nu worden ingediend.

Er is bewust gekozen voor de vakantieperiode, omdat Grave één van de toeristische trekpleisters in het Land van Cuijk is. "Ieder jaar wandelen er in de zomer veel toeristen door het historische centrum van Grave. In de monumentale panden in de binnenstad zitten opmerkelijk veel kleinschalige en bijzondere speciaalzaken. Zij geven Grave een onderscheidend karakter als winkelstad. Daarom past een pop-up shop project hier ook zo goed", vertelt Ellen Bloemen van The Young Talent Group, dat de regio aantrekkelijker wil maken. Een levendig centrum draagt daar volgens YTG aan bij. "Twee deelnemers aan ons vorige pop-up shopproject – afgelopen december in Cuijk en Boxmeer – hebben uiteindelijk zelfs blijvend een winkel geopend.

Inschrijven?
Heb jij een geweldig idee voor een pop-up shop in Grave of heb je een ander voorstel om één van de leegstaande centrumpanden te vullen? Zet je plan(nen) op papier en mail vóór 3 juni naar info@theyoungtalentgroup.nl (o.v.v. 'pop-up shop Grave').

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant