Leerkanjer geeft workshop 'Klaar voor de brugklas?'

Onderwijs 210 keer gelezen

CUIJK | De overstap naar de brugklas is een hele leuke, maar voor veel kinderen ook een hele spannende tijd. Er komt best veel op je af: een nieuwe school, nieuwe klas, nieuwe leerkrachten, nieuwe regels. Om te zorgen dat jouw kind voorbereid naar de brugklas gaat, is er de workshop 'Klaar voor de brugklas?' welke gegeven wordt door Leerkanjer.

"Ik heb zelf 2 kinderen in deze leeftijdscategorie en merkte om mij heen dat er behoefte is aan zo'n voorbereiding", aldus Nancy van Ophuizen, eigenaresse van Leerkanjer. "In deze workshop van 1,5 uur begeleid ik een klein groepje kinderen op een speelse manier met wat ze te wachten staat in de brugklas. Ik geef praktische tips, we oefenen situaties, ik leer hoe ze hun huiswerk kunnen plannen en kinderen kunnen vragen stellen aan een ervaren brugklasser. Na deze workshop kunnen ze een prettige start in de brugklas maken."
Deze workshop wordt gegeven op donderdag 2 juni. Bij voldoende aanmeldingen is er ook een workshop mogelijk op dinsdag 14 juni. De kosten voor deze workshop bedragen 17,50 euro, inclusief een werkboekje met tips en een kortingsbon voor een startpakket voor bijles of huiswerkbegeleiding. Aanmelden kan via info@leerkanjer.nl of kijk op www.leerkanjer.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant