Jaarmarkt (oftewel Strassenparty) op zondag 5 juni bij Siebengewald en Hülm.
Jaarmarkt (oftewel Strassenparty) op zondag 5 juni bij Siebengewald en Hülm.

Grootste grensoverschrijdende jaarmarkt beleeft 24ste editie

Kunst en cultuur 203 keer gelezen

SIEBENGEWALD | Alweer voor de 24ste keer organiseren de grensdorpen Siebengewald en Hülm dit jaar op zondag 5 juni de grootste grensoverschrijdende jaarmarkt (Strassenparty) in de wijde regio. Met een lengte van anderhalve kilometer is er ook nu weer een zeer gevarieerd aanbod van kramen.

De altijd weer gezellige en vooral zeer gevarieerde jaarmarkt met internationale allure pakt dit jaar weer groot uit. Er is vertier voor jong en oud. Zelfs een reuze-struisvogel zal tussen het publiek paraderen. We moeten er wel bij vermelden dat deze vogel nogal eigenwijs is. Dit kolossale knuffelbeest is moeilijk in bedwang te houden. Eigenaardig is dat de kleintjes uit het publiek het vaak wél voor elkaar krijgen… Als de struisvogel voorbij gewandeld is, kunnen de kinderen een ritje maken op een pony en extra energie kunnen ze nog kwijt bij de bungeetrampoline.

Informatie
Diverse groepen, waaronder ook bekende gezichten van eigen bodem zoals 'The Joeks Of Hazzard', maar ook de showband 'Mixure Music' met muzikanten uit de regio, zullen voor de muzikale omlijsting zorgen.
De internationale Jaarmarkt/Strassenparty is zondag 5 juni van 10.00 tot 18.00 uur aan de Gochsedijk. Toegang is gratis (parkeren 3,00 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant