Basisschool in Landhorst besluit eind juni na 46 jaar met reünie

Onderwijs 254 keer gelezen

LANDHORST | Basisschool De Vlieger in Landhorst gaat per 1 augustus fuseren met basisschool De Hinkstap in Wanroij. Zo'n 46 jaar na de opening in 1970 zal de school voorgoed haar deuren sluiten. "Uiteraard willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen oud-leerlingen en oud-teamleden van harte uitnodigen voor de reünie op zaterdag 25 juni", aldus directeur Nicole Jans van De Vlieger.

Iedereen is op zaterdag 25 juni van 16.00 tot 18.00 uur welkom op de school om herinneringen op te halen onder het genot van een kopje koffie of thee. De Vlieger is gelegen aan de Kerkstraat 10 in Landhorst. Wie de reünie wil bezoeken, kan zich aanmelden per e-mail naar reuniedevlieger@gmail.com.

Buffet
Aansluitend staat er een buffet klaar in de zaal bij Partycentrum Buitenlust. Diegenen die ook van het buffet gebruik willen maken, kunnen zich opgeven door vóór 4 juni het bedrag van 10,00 p.p. (kinderen t/m 6 jaar zijn gratis) over te maken naar NL46 RABO 0156208512 (o.v.v. reünie, naam en emailadres). "We zien iedereen graag op 25 juni", aldus Jans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant