Lucas Hamming met debuutalbum 'HAM' in De Weijer.
Lucas Hamming met debuutalbum 'HAM' in De Weijer.

Lucas Hamming met debuutalbum 'HAM' in Muziekcafé De Weijer

Kunst en cultuur 57 keer gelezen

BOXMEER | Op donderdag 26 mei staat Lucas Hamming - bekend als huisband van DWDD - in het Muziekcafé van De Weijer met zijn debuutalbum HAM.

Het uitbrengen van een debuutalbum is een uiterst delicate zaak. Je komt ofwel te vroeg onder de druk van geld, de media of de fans, ofwel je komt te laat en het momentum is weg. De hamvraag is: wanneer moet zo'n debuut dan uitkomen? HAM, het debuut van Lucas Hamming, komt precies op het juiste moment. Nu pas valt alles samen: talent, songs en sound. Een groot geluk voor De Weijer, Lucas Hamming sluit dit jaar de reeks muziekcafé af. Solo.
De winnaar van de Songwedstrijd -Dirk Vissers- staat overigens in het voorprogramma; een extra uitgebreide avond dus. De entree is 15,00 euro.

De Weijer biedt weer lunch
Dat chef Martijn ten Brinke de overstap van Carte Blanche naar restaurant De Heerlijkheid heeft gemaakt is geen nieuws meer. De getalenteerde Boxmeerse chef bouwt ambitieus verder op de bestaande keuken met een Franse inslag en draait nu met een gevarieerd menu van dagverse producten. Vanaf deze week is het ook mogelijk om van de borrelkaart en lunchkaart te bestellen op terras en in café van De Weijer. Kijk, dat is dan weer wel nieuws. Restaurant De Heerlijkheid is geopend van woensdag tot en met zondag. Lunchen en borrelen kan zeven dagen per week. Reserveren via www.deheerlijkheidboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant