Repetitie Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek voor voorstelling 'Carrousel'.
Repetitie Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek voor voorstelling 'Carrousel'.

Evergreen speelt 'Carrousel': over liefde, leven en lotgevallen

Kunst en cultuur 86 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) presenteert op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 juni de voorstelling 'Carrousel'. Over liefde, leven en lotgevallen.

Historische gebeurtenissen uit Vierlingsbeek zijn de leidraad voor deze voorstelling. Carrousel verhaalt over liefde, leven en lotgevallen in Vierlingsbeek, van het ontstaan tot en met nu, soms waargebeurd, soms met een knipoog, maar altijd met een lach en een traan.
ZEV brengt een nieuwe avondvullende voorstelling. "Wellicht herinnert u zich nog de vorige show "Déjà Vu" in de prachtige spiegeltent. Dit jaar kunt u genieten van een avondvullend programma. Laat u voorafgaand aan de voorstelling verrassen, warm u aan het vuur van onze vuurvreter, verbaas u over het ambachtelijke werk van een smid, luister naar de muzikale escapades van een authentieke troubadour, geniet van de geur én de smaak van gebraden vlees en laaf u aan een heerlijk drankje. Kortom, een totaalbeleving", stelt Marieke Seuren namens ZEV.

Lust voor oog en oor
Een lust voor oog en oor, begeleid door een 13-koppig orkest brengen de ruim zestig leden van Evergreen het spectaculaire Carrousel op de planken op het podium van het vroegere 'Kloosterplein', in de Kloosterstraat in Vierlingsbeek, met als achtergrond de Laurentiuskerk. Met een uitgekiend lichtplan zullen de kerk en het plein zoveel mogelijk betrokken worden bij de show, waarbij de hele omgeving onderdeel wordt van deze belevenis. Meer informatie en online kaartverkoop (à 17,50 euro) via www.zevcarrousel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant