De Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze houdt een wijnproeverij voor het goede doel.
De Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze houdt een wijnproeverij voor het goede doel.

Culinaire wijnproeverij in Hotel Cuijk voor 'Het Vergeten Kind'

Kunst en cultuur 121 keer gelezen

CUIJK | De kaartverkoop voor de tweede editie van de culinaire wijnproeverij van Lions Land van Cuijk en Overmaze komt op stoom. Een groot deel van de kaarten is al verkocht. Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 3 juni in Hotel Cuijk en de opbrengst zal voor een deel ten goede komen aan stichting Het Vergeten Kind.

De organisatie belooft de gasten een bijzondere avond in Franse sferen waar wijn wordt geproefd van Chateau de L'Horte uit de Languedoc in Zuid-Frankrijk. Ook zullen de Lions de gasten verrassen met op de wijn afgestemde kleine hapjes. De avond krijgt extra cachet door diverse optredens, waaronder van de chansonnier Peter Derksen, voormalig finalist van het Concours de la Chanson van de Alliance Française. Ook zullen er nog diverse items worden geveild, waaronder een verblijf in een van de vakantiehuizen op het chateau. Het belooft een gezellige avond te worden. De kosten zijn 40 euro per persoon.
De opbrengst van deze avond is bestemd voor het goede doel. Dit keer is er speciale aandacht voor Stichting Het Vergeten Kind, voorheen de Guusje Nederhorst Foundation. Info via www.lions.nl/wijn. Aanmelden kan per email, naar: land.van.cuijk.overmaze@lions.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant