Weijerkoor bestaat 30 jaar en viert dat zondag 5 juni met een concert.
Weijerkoor bestaat 30 jaar en viert dat zondag 5 juni met een concert.

Weijerkoor viert 30-jarig bestaan met concert 'In Alle Staten'

Kunst en cultuur 65 keer gelezen

OEFFELT | Op zondag 5 juni voert het Weijerkoor uit Boxmeer een concert uit ter ere van haar 30 jarig bestaan. Het concert vindt plaats in de San Salvatorkerk aan het Kerkplein 4 in Oeffelt.

Het Weijerkoor bestaat 30 jaar, een mooi moment om terug te kijken! Met inspraak van alle koorleden werden mogelijke programmaonderdelen voor dit concert geselecteerd. Dat leverde een breed scala van koorwerken op, waaruit een mooie compilatie is samengesteld voor deze dag. Het Weijerkoor heeft in de laatste drie decennia werken uitgevoerd uit alle mogelijke
tijdsperiodes, die verschillen in stijl, inhoud, taal en geografische afkomst. Op deze middag wil het koor hiervan een impressie geven. Het Weijerkoor wordt bij dit concert instrumentaal begeleid door pianist Chris Kok.

Informatie en verkoop
Het concert is zondag 5 juni vanaf 15.00 uur in de San Salvatorkerk in Oeffelt (zaal open om 14.30 uur). Toegangskaarten kosten 12,00 euro voor volwassenen en 8,00 euro voor jongeren tot 18 jaar - inclusief programmaboekje en consumptie. De voorverkoop loopt via de site van het Weijerkoor: www.weijerkoor.nl. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar via leden van het Weijerkoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant