Prince Tribute Show bij Roepaen in Ottersum.
Prince Tribute Show bij Roepaen in Ottersum.

Muzikale ode aan Prince bij Roepaen Podium

Kunst en cultuur 191 keer gelezen

OTTERSUM | Op vrijdag 10 juni vindt in Roepaen Podium te Ottersum een speciale Prince Tribute Show plaats. Een muzikale ode aan 'his Royal badness', die op 21 april overleed. Bandleden van onder meer Kane, The Voice Of Holland en Tim Akkerman vormen een gelegenheidsformatie en brengen de grootste Prince hits ten gehore. Ook is er een lezing waarin bij het leven van de legendarische popartiest wordt stilgestaan.

Op 21 april overleed Prince. De legendarische zanger staat bekend als een van de beste muzikanten uit de pop geschiedenis, en scoorde hits met 'Purple Rain', 'Musicology', 'Kiss' en '1999'. Ook was hij actief als songwriter voor onder meer Sinnaed O'Connor, Cindy Lauper en Alicia Keys. Over de hele wereld worden sinds zijn overlijden tribute shows georganiseerd. Ook in Nederland, waar in Paradiso (Amsterdam) en De Vorstin (Hilversum) beide concerten uitverkocht raken. Ook Roepaen Podium in Ottersum staat middels een speciale Prince Tribute Show stil bij een van de grootste muzikanten die we ooit gehad hebben.

Gelegenheidsband
Een gelegenheidsband, bestaande uit Jessy Hay (Yishay), David Dan (The Voice Of Holland 2014), Kris Rietveld, Nick Kamphuis (Charl Delamarre), Willem van der Krabben (Tim Akkerman), Anan den Boer (KANE) en Kika Sprangers, brengt de grootste Prince hits ten gehoren. Naast een optreden van een Prince tributeband is er deze avond eveneens een lezing c.q. docu waarin dieper ingegaan wordt op het leven van de popartiest.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart en tickets zijn in de voorverkoop à 12,50 euro verkrijgbaar via www.roepaen.com. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als er toch nog kaarten overblijven, dan worden die op de dag zelf bij de dagkassa verkocht voor 15,00 euro. De Prince Tribute Show is vrijdag 10 juni om 21.00 uur bij Roepaen Podium in Ottersum.
Meer informatie en tickets via www.roepaen.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant