Mike del Ferro en Claron McFadden in De Steenakker.
Mike del Ferro en Claron McFadden in De Steenakker.

CD-presentatie Mike del Ferro en Claron McFadden in De Steenakker

Kunst en cultuur 44 keer gelezen

HAPS | Mike del Ferro en Claron McFadden zullen op vrijdag 10 juni hun CD 'Italian Opera Meets Jazz' gaan presenteren in Huistheater De Steenakker in Haps.

Topsopraan Claron McFadden komt opnieuw naar Haps. Dit vanwege een CD die zij met jazzpianist Mike del Ferro heeft opgenomen en die op 6 mei zijn release heeft gehad en op 8 mei voor het eerst live te horen was tijdens een concert met het Metropole Orkest in het Concertgebouw.

Intieme setting
Op vrijdag 10 juni komen Mike en Claron zonder orkest naar Haps en zullen zij samen in intieme setting muziek van 'Italian Opera Meets Jazz' ten gehore brengen. De aanleiding om naar Haps te komen, is gelegen in het concert dat Claron begin van dit jaar in De Steenakker gaf en waarbij zij Mike als gast had meegenomen. Ze waren beiden gecharmeerd van de sfeer en de akoestiek van dit huiselijke theater en wilden graag samen terugkomen. "Een mooie afsluiting van ons tweede seizoen. De twee muzikale coryfeeën zullen met gepaste trots worden gepresenteerd", laat Elles van Loenen van De Steenakker weten.
Aanvang van het concert is 20.15 uur. De entree is 19,50 euro. Info en reserveren: www.desteenakker.nl. Na afloop is er een nazit met hapjes en een 'Meet en Greet'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant