Classics Dance Night in de Schouwburg Cuijk.
Classics Dance Night in de Schouwburg Cuijk.

Nostalgie keert terug met Classics Dance Night in de Schouwburg

Kunst en cultuur 127 keer gelezen

CUIJK | Een stukje nostalgie keert weer terug in Cuijk, want op zaterdagavond 18 juni is er weer Classics Dance Night in de Schouwburg: lekker dansen en uit je dak gaan op discomuziek uit de jaren '70, '80 en '90. En natuurlijk de floorfillers van nu. Het Schouwcafé zal worden omgetoverd tot een heuse Studio 54 discotheek, compleet met spiegelbollen, perfect geluid en een vette lichtshow.

Alle grote disco-hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij en natuurlijk ook de hits zoals Blurred Line, Happy en Fireball. Kortom, één groot feest van herkenning. Xciting Events -het Cuijkse bedrijf van Jan Hendrix- zal deze avond organiseren. Met diverse dj's, een rode loperontvangst en een cocktailbar. In samenwerking met Hutten Catering trakteren zij iedere bezoekers op de bekende, overheerlijke bitterballen. Maar het is natuurlijk ook een beetje een reüniegevoel, kom oude bekenden tegen en geniet van deze unieke avond. Net als vroeger zullen de schalen met chips en pinda's weer op de tafels staan en is er voor de niet-dansende mensen een gezellige lounge in de foyer ingericht. "We plannen ook al een tweede editie in het najaar", vertelt Jan Hendrix.
Meer informatie en kaarten via de Facebookpagina Classicsdancenight. Kaarten zijn ook te koop bij de Schouwburg, Primera, 12b Fitt en Restaurant Smaak.

Classics Dance Night… We're back!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant